top of page

100 % natürlich, zertifiziert und patentiert  

Schermafbeelding 2021-10-13 om 16.14_edited.png

100% NATUURLIJK MOERBEI EXTRACT BIO BLACK MULBERRY

Zwarte moerbei, die in de zomermaanden verschijnt, heeft veel meer voordelen dan je denkt. Zwarte moerbei bevat vitamine C, K en E. De vitamines die het bevat, maakt zwarte moerbei tot een effectieve antioxidant. Zwarte moerbei, die thiamine, natrium, niacine en kalium bevat, bevat ook hoogwaardige mineralen. Zwarte moerbei is een voedingsmiddel dat rijk is aan bètacaroteen, evenals koper, ijzer, magnesium, mangaan, selenium en zink.

 

Het product, dat een geconcentreerde structuur heeft, lijkt qua uiterlijk op moerbeimelasse, maar wordt verkregen door te knijpen en te persen in plaats van te koken. Zo draagt ​​het meer bij aan de voeding door de voedingswaarde meer te behouden. Het product, dat door zijn natuurlijk fruitgehalte een hoge zoetheid heeft, roept bij de eerste smaak een licht zuur gevoel op in de mond.

 

Zwarte moerbei die in droge gebieden wordt gekweekt, heeft een fris en zoet smaak. Behoort tot het voedsel dat kinderen graag consumeren, het vergroot namelijk het eetlust.

 

Zwarte moerbei-extract kan ook worden verdund en geconsumeerd worden. Je kunt zwarte moerbei in dessertrecepten opnemen of als ijssaus gebruiken.

Moerbei / Zwarte moerbei / moerbeien / Moerbeien extract / moerbei extract / Mulberry / Black mulberry / Karadut

Moerbei_edited_edited.png

Alle Producten

bottom of page